Suomenkulutusosa Oy

Vi är en finländsk importör av slit- och reservdelar. Vår team av experter säkerställer att du alltid får utomordentlig betjäning.

Förtroende uppstår av att vi känner din arbetsplats

Ju mer sällan och ju kortare tid som arbetena står stilla på grund av en sliten del, desto lönsammare är verksamheten. Därför försöker vi lära känna var och en av våra kunder oberoende av om branschen är byggnation, stenkrossning eller gruvdrift. På så sätt kan vi inte bara rädda situationer som kräver att man reagerar snabbt utan även hjälpa att förutse framtida behov.

Vi är belägna invid goda kommunikationer i Lempäälä, nära Tammerfors. Vårt omfattande lager garanterar snabba leveranser.

Suomen Kulutusosa Oy är en pålitlig och solid samarbetspartner. Ett bevis på detta är klassificeringen Finlands Starkaste Platina, som anger en långvarig god skötsel av ekonomin och en stark kreditklassificering.


Förvänta den bästa betjäningen

Vi hjälper dig gärna även om du inte är helt säker på vilken slags del du letar efter. Vårt kunniga och erfarna team garanterar att du inte blir lämnad ensam.

Hjälpsam

Vår gedigna erfarenhet och positiva inställning ger resultat. Vid behov besöker vi dig och utför några mätningar och modelleringar på platsen för att ta reda på vilket slags slit- eller reservdel du behöver.

Lätt

Det är lätt och problemfritt att beställa. Om du inte hittar den del du behöver i vårt omfattande lager, kan vi tillverka den lämpliga delen åt dig genom bockning, borrning och kapning.

Snabb

Från vårt lager kan du beställa alla slit- och reservdelar under samma tak och spara din värdefulla tid. Vi är stolta över våra snabba leveranser.

Vi håller din arbetsplats i gång

En arbetsplats som står stilla alstrar inga vinster. När något går sönder vill du reparera det genast utan något krångel. Det är orsaken varför vi levererar alla slit- och reaservdelar snabbt och sakkunnigt.

Stenkrossning

Stenkrossning kräver slit- och reservdelar med förstklassig styrka och hållbarhet. Vi erbjuder kvalitetsdelarna för hela kedjan: tillförsel, förkrossning, sållning, sekundär krossning och transport.

Byggnation

En byggplats behöver en omfattande maskinpark. Om arbetet måste upphöra för en lång tid är effekten enorm. Vårt omfattande urval och våra skräddarsydda produkter garanterar att er maskinpark hålls i gång.

Formgiven av www.bermuda.fi