Suomen Kulutusosa Oy

Olemme kotimainen kulutus- ja varaosien maahantuoja. Osaava tiimimme varmistaa, että saat aina henkilökohtaista palvelua.

Luottamus syntyy työsi tuntemisesta

Mitä harvemmin ja lyhemmäksi ajaksi työt pysähtyvät kuluneen osan takia, sitä kannattavampaa toiminta on. Siksi pyrimme tuntemaan jokaisen asiakkaamme niin maanrakennusalalla, kivenmurskauksessa kuin kaivostyömaallakin. Näin voimme paitsi pelastaa nopeaa toimintaa vaativat tilanteet myös auttaa ennakoimaan tulevia tarpeita.

Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Lempäälässä, lähellä Tamperetta. Laaja varastomme takaa nopeat toimitukset.

Suomen Kulutusosa on luotettava ja vakavarainen kumppani. Tästä on osoituksena Suomen Vahvimmat Platina -luokitus, joka kertoo pitkäaikaisesta talouden hyvästä hoidosta ja vahvasta luottoluokituksesta.


Älä tyydy tavalliseen palveluun

Asiointi meillä on helppoa vaikket olisi varma, millaista osaa etsit.
Osaava ja ripeä tiimimme varmistaa, että tarvitsemasi osa löytyy.

Osaaminen

Vankka kokemuksemme takaa tulokset. Meitä ei pelota vetää haalareita päälle ja tulla tarvittaessa paikan päälle mittamaan ja mallintamaan, millaisen osan tarvitset.

Helppous

Tilaaminen käy helposti ja vaivatta. Jos laajasta varastostamme ei löydy valmista osaa, taivutamme, leikkaamme ja rei’itämme osan sinulle mittatilaustyönä.

Nopeus

Kaikki kulutus- ja varaosat saman katon alta. Tilatessasi osan, voit saada sen työmaallesi jo seuraavana päivänä.

Pidämme työmaasi käynnissä

Rikkoutuneen kulutusosan takia seisova työmaa käy kalliiksi.
Toimitamme tarvitsemasi kulutus- ja varaosat nopeasti ja asiantuntemuksella.

Kivenmurskaus

Kivenmurskaus vaatii kulutus- ja varaosilta ensiluokkaista lujuutta ja kestävyyttä. Meiltä osat koko murskausketjuun: syöttöön, esimurskaukseen, seulontaan, välimurskaukseen ja kuljetukseen.

Maanrakennus

Maanrakennukseen tarvitaan monia erilaisia koneita, ja työmaan seisahtumisella on laajat vaikutukset. Kattava valikoimamme ja tarvittaessa mittatilaustyönä tehdyt osamme takaavat, että koneesi pysyvät käynnissä.

Digitaalisen tarinan kerronnan kulutusosat: www.bermuda.fi