Rikkoutuneen kulutusosan takia seisova työmaa voi käydä kalliiksi. Kulutusosien tarjoajana emme vain paikkaa ongelmaa vaan tehtävämme on myös pyrkiä pitämään työmaan seisokit mahdollisimman lyhyinä.

Monipuolinen varastomme on yksi tärkeimmistä valttikorteistamme. Se ei kuitenkaan aina riitä – tarvittaessa pystymme palvelemaan myös yksilöityjä tarpeita. Me autamme sinua kääntämään kulumisen voitoksesi.

Miksi asioida Suomen Kulutusosassa?

Tunnemme.

Vankka kokemuksemme takaa erinomaiset tulokset. Sen lisäksi, että tunnemme oman alamme ja sen tuotteet, tunnemme myös asiakkaamme. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja pidämme asiakkaisiimme tiivistä yhteyttä parhaiden tuloksien saavuttamiseksi.

Ennakoimme.

Alamme ja sen haasteiden tunteminen on osa ammattitaitoamme. Siksi pystymme palvelemaan myös ennakoiden. Teemme paljon töitä kattavan varastomme ylläpitämiseksi, jotta voimme palvella asiakkaidemme muuttuvia tarpeita sekä olla varma kumppani yllättävissäkin tilanteissa.

Toimitamme.

Työmaan ongelmien ja seisomisen ehkäisyssä nopea reagointi on avainasemassa. Sen lisäksi, että tarvitsemasi tuote on mahdollista saada paikoilleen jo seuraavana päivänä, pidämme kiinni toimituksien ja laadun erinomaisuudesta tuotteesta ja tilanteesta riippumatta.

Numeroina:

2010

perustettu

4

tuoteryhmää

27

Henkilöstö

15 M€

Liikevaihto

Ennakointi ja jatkuva oppiminen ammattitaidon suolana

Urakoitsija elää sillä, että koneet pystyvät tekemään töitä uupumatta ja työt saavat jatkua niin, kuin on suunniteltukin. Meidän roolimme tässä yhtälössä on pitää huolta, että tuotevalikoimat, hankinta- ja toimitusväylät sekä viestintä on parasta, mitä Suomesta tai koko Euroopasta on löydettävissä. Se onnistuu tuntemalla asiakkaamme. Kun osaamme ennakoida muuttuvia tarpeita ja tehdä valistuneita arvioita, mitä kukakin asiakkaamme tarvitsee, voimme palvella mahdollisimman tehokkaasti. Siten käännämme kulumisen voitoksesi kilpailijoihisi verrattuna.
 
– Kari Pitkänen