En trasig slitdel kan kosta dig mycket pengar om arbetsplatsen står stilla. Som leverantör av slitdelar fixar vi inte bara problemet, utan det är även vårt jobb att hålla stilleståndstiderna på arbetsplatsen så korta som möjligt.

Vårt mångsidiga lager är ett av våra främsta trumfkort. Men det räcker inte alltid – vi kan också tillgodose individuella behov om det behövs. Vi hjälper dig att omvandla slitage till vinst.

Varför lönar det sig att vara kund hos Suomen Kulutusosa?

Vi känner till.

Vår gedigna erfarenhet garanterar utmärkta resultat. Vi känner inte bara till vår bransch och dess produkter, vi känner också våra kunder. Vi utvecklar ständigt vår expertis och håller nära kontakt med våra kunder för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi förutser.

Att känna till vår bransch och dess utmaningar är en del av vår yrkesskicklighet. Därför kan vi också betjäna dig proaktivt. Vi arbetar hårt för att upprätthålla ett omfattande lager för att tillgodose våra kunders föränderliga behov och för att vara en pålitlig partner även i överraskande situationer.

Vi levererar.

Snabb respons är en nyckelfaktor för att förhindra problem och driftstopp på arbetsplatsen. Inte nog med att vi kan få den produkt du behöver på plats redan nästa dag, vi håller också fast vid att leveranser och kvalitet är förstklassiga, oavsett produkt och situation.

I siffror:

2010

Grundat

27

Arbetstagare

2300

Delar

15 M€

Omsättning

Föregripande och kontinuerligt lärande i centrum för yrkesskickligheten

En entreprenör lever på att maskinerna kan arbeta utan att tröttna och att arbetena kan fortsätta som planerat. Vår roll i denna ekvation är att se till att produktsortimentet, inköps- och leveranskanalerna samt kommunikationen är de bästa som man kan hitta i Finland eller i hela Europa. Det lyckas vi med genom att känna våra kunder. När vi kan förutse förändrade behov och göra välgrundade bedömningar om vad varje kund behöver kan vi betjäna dem så effektivt som möjligt. Det är så vi vänder slitaget till din fördel och hjälper dig att sticka ut från dina konkurrenter.
 
– Kari Pitkänen